Meditation och massage

Hej igen, alla fina läsare, och välkomna tillbaka hit till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår toppen och att ni har haft en riktigt bra vecka så här långt, för det har nämligen i varje fall jag haft. Hur som helst så hade jag tänkt att jag idag skulle ta och skriva lite om Runas Terapi @ My House of Healing som är en healer och massageterapeut här i Bromölla och som jag går till regelbundet. Det har ju verkligen varit många av er som har skrivit till mig och undrat vart någonstans det är jag går när jag skriver om att jag går på meditation, massage eller healing här i Bromölla och nu kan jag alltså säga det som jag alltid glömmer att säga. Alltså att det är Runas Terapi @ My House of Healing som jag besöker för att få hjälp med just de här sakerna. Hur som helst så vill jag passa på att säga det nu, för att jag nästan aldrig kommer ihåg att faktiskt berätta så mycket om det ställe jag går till, att jag verkligen tycker att Runas Terapi @ My House of Healing är hur bra som helst på det som hon gör och jag hoppas innerligt att det här är någonting som andra också vill testa på. Jag vet nämligen hur mycket det kan göra för en och jag har nog inte mått så här bra på väldigt länge. Det är ju en av anledningarna till varför jag idag kände att jag ville ta upp det här också. Jag vill ju givetvis vara till hjälp för mina läsare, även om det här är smått riktat till er som befinner er någonstans i närheten av Bromölla, men det handlar också om att det känns bra att kunna uppmärksamma någon och något som faktiskt har hjälpt mig så pass mycket. Hur som helst så lämnar jag en länk här någonstans så att ni kan klicka er vidare och läsa på lite mer själva!